Всеки път когато се появи на публично място, Дженифър Лопес успява

...
Всеки път когато се появи на публично място, Дженифър Лопес успява
Коментари Харесай

Нямаше как всички отново да не гледат към Джей Ло

Всеки път когато се появи на обществено място, Дженифър Лопес съумява да провокира редица мнения за външния си тип. Безспорно е, че певицата и актриса наподобява повече от добре за годините си, само че и нейният жанр като че ли става все по-впечатляващ. Затова и не е инцидентно, че тя участва на всички огромни събития и в света на модата.
 Дженифър Лопес и признанията в филмовия откъс на This is me...Now: A Love Story
Била ли е Джей Ло пристрастена към секса

Откровена както в никакъв случай

В момента в Париж се организира Седмицата на модата, на която се показват сбирките за идния сезон на марките от висшата мода. А ревюто на Schiaparelli привлече едни от най-големите имена в шоубизнеса, измежду които и самата Джей Ло.

Тя събра погледите на всички още с идването си със своята впечатляваща визия от глава до пети в облекла на марката. Златните очила с ексцентрична, триизмерна форма са първото, което се набива на очи. Но черешката на тортата е бялото палто, което звездата носеше.

В профила си в Instagram показа няколко фрагмента от стилното събитие и изясни за какво връхната дреха е същински шедьовър.

То е направено от " 7000 същински розови листенца, поддържани свежи и живи от захарна вода, известна още като нектар от колибри ". Дрехата е основана персонално за Лопес от Даниел Розбъри от Schiaparelli.

Безспорно това е една от най-впечатляващите визии, с които сме виждали певицата до момента. Тя бе довършена с чанта и колан и марката със златни акценти, написа InStyle.
 Дженифър Лопес в
Когато Джей Ло се пошегува с любовния си живот

Пак й се получи

А под палтото Дженифър Лопес бе с прилепващ, черен чеп и бяло поло, с които още веднъж е толкоз секси, колкото и с някоя изрязана рокля да вземем за пример. Все отново значима е освен дрехата, само че и моделът.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР